Welkom, Hos Geldiniz, Welcome!

Welkom op DonnaRisa.com, jouw persoonlijke reis door mijn passies en avonturen. Oorspronkelijk opende ik deze website vanuit mijn liefde voor tekenen en schilderen. Nu deel ik niet alleen mijn artistieke reis, maar ook mijn ervaringen met de verhuizing naar Turkije in juni 2021. Recentelijk ben ik begonnen met het vertellen van mijn verhalen over ons nieuwe werk. In juni 2023 openen wij officieel ons Agentschap – Versity Trips and Travel. In Turkije noemen ze dit een ‘Acenta’, oftewel een reisbureau, speciaal gericht op Cappadocië. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij de eerste Acenta in het pittoreske dorpje NAR hebben geopend, aan de rand van Cappadocië, dat nog steeds zijn authentieke charme bezit.

Nar is een verademing, weg van de drukte van Göreme, het episch centrum van Cappadocië. Hier ervaar je een andere wereld met vriendelijke inwoners en een unieke energie. Uiteraard kun je wanner je wilt, de levendigheid opzoeken: Göreme ligt op slechts een kwartiertje rijden. Cappadocië staat wereldwijd bekend om haar betoverende luchtballonnen, een spektakel waar veel mensen speciaal voor komen. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken: de prachtige natuur met een rijke historie, de diversiteit aan activiteiten en bovenal de warmte van de lokale bevolking. Cappadocië is werkelijk een schatkist vol verrassingen!

Ik heb stiekem met haar gedanst, en ik hoop dat jij er ooit net zoveel plezier aan kan beleven. Stiekem gedanst, stiekem met je gedanst… Welkom in mijn wereld vol kleur, creativiteit en avontuur!

 

Een ander land, een andere websiteprovider

Eindelijk staat mijn website weer online. Het was een intensieve zoektocht. Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen? Hoe vind ik een nieuwe websitehost? Hoe kan ik omgaan met WordPress? Ik ben zeker geen expert, maar het begin is er. Een site is natuurlijk nooit af. Die van mij zal altijd ‘under construction’ blijven. Toch ben ik blij dat ik dit al gedaan heb. De rest volgt zeker!

Het is hier nu berekoud en dat levert prachtige plaatjes op. Misschien wordt ik ooit nog eens verleid om een ​​landschap te gaan schilderen… Eerst mijn portet-opdrachten afmaken. Dan zien we wel weer verder… 🙂

 

.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir